Speltillfällen
Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

NYCIRKUS

Efter att vi förra säsongen fick stifta bekantskap med nycirkuskompanier från tre kontinenter, vänder vi nu blicken hemåt och presenterar tre närproducerade föreställningar med något av det bästa svensk nycirkus kan erbjuda! (Artisterna kommer däremot från skilda håll i världen).

Paketet ger dig

18%

Rabatt!

3 föreställningar ingår.

Pris 650 kr

Ordinarie 795 kr

Du sparar alltså 145 kr

Rekommenderad ålder är från 10 år.

PAKETETS INNEHÅLL

Nedan listas vilka föreställningar som ingår i detta paket.

Cirkus Cirkör

Under - Om människa mot väder

Cirkus Cirkör är tillbaka på Stora Teatern med den avslutande delen i trilogin med ”under”-tema. Det svenska nycirkuskompaniet behöver knappast någon introduktion. Deras poetiska, drömska utmanande, tekniskt och musikaliskt avancerade föreställningar har hänfört publiker världen över i många år. Inte minst på Stora Teatern, där de återkommit gång på gång de senaste åren, senast i Philip Glass opera Satyagraha tillsammans med Folkoperan.

Läs mer

Sirqus Alfon

I am Somebody

Tv-spelsscener, optiska illusioner, laser och robotdans. Säg vad som inte ryms i Sirqus Alfons förtrollade värld? "I am Somebody" är en tekniskt avancerad föreställning med ständigt uppskruvat tempo, där publiken stundtals blir en del av showen!

Läs mer

Fauna

Fauna

Förvänta dig djurisk akrobatik och ordlösa utflykter i mäktiga ljudlandskap, när den nya, prisvinnande nycirkusgruppen Fauna har Sverigepremiär på Stora Teatern.

Läs mer

BILJETTER OCH PAKET

Alla biljetter och paket köper du via vårt bokningssystem.

JULBORD MED EKSTEDT OCH HELLBERG

Kockarna Christian Hellberg och Niklas Ekstedt, som tillsammans både har Årets Kock-titel och stjärna i Guide Michelin, bjuder in till årets smakfullaste julbord, 13-20 december.

Läs mer

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall