Speltillfällen
Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Sök

efter artist eller föreställning.

Inkludera arkivet
Av
Det finns inga artister eller föreställningar för din sökning

TEATER

Nya dramatiker och regissörer gestaltar brännande frågor i vårens tre gästspel på Lilla scenen. Teaterrepubliken från Malmö, samt Moment:teater och Dramalabbet från Stockholm gestaltar teman som sexuella övergrepp, en mor/dotter relation och människors kärlekssorger. Med Teaterpaketet ser du alla till ett oslagbart pris!

Paketet ger dig

20%

Rabatt!

3 föreställningar ingår.

Pris 360 kr

Ordinarie 450 kr

Du sparar alltså 90 kr

PAKETETS INNEHÅLL

Nedan listas vilka föreställningar som ingår i detta paket.

Dramalabbet

DET RASAR

Dramalabbet gästspelar på Stora Teatern med en kollektiv sorgebearbetning, en gemensam reningsakt baserad på människors mest smärtsamma ögonblick. Föreställningen DET RASAR- en kollektiv sorgeakt är inspirerad av Sophie Calles konstprojekt Exquisite Pain, där Sofie Calles egen kärlekssorg, tillsammans med andras utgör verkets grund.

Läs mer

Moment:teater

Rödluvan - upprättelsen

Vem är hon egentligen, den där Rödluvan? En liten flicka i en barnsaga, säger du kanske, varken mer eller mindre. Så kan det ju vara. Men vad är det som gör att alla minns henne? För finns det någon saga som verkligen alla känner till, är det ju den om Rödluvan. Hon som möter Vargen i skogen och sedan blir uppäten.

Läs mer

Teaterrepubliken

Samfundet

Samfundet är en pjäs om att stå upp för eller ge upp sina ideal för de relationer som är viktiga för oss. Till vilken gräns är vi beredda att göra våld på oss själva och varandra för att stå upp för det vi tror på? Vad måste vi acceptera hos våra nära och kära för att vi ska kunna komma överens? Kan vi komma överens?

Läs mer

BILJETTER OCH PAKET

Alla biljetter och paket köper du via vårt bokningssystem.

Din webbläsare behöver uppdateras

Din webbläsare behöver uppdateras Uppdatera din webbläsare här

Använd webbläsaren i alla fall